skip to main
|
skip to sidebar
woensdag 21 oktober 2009
fooddropping 3
Principe: iedere tafel is een warme kookplaat. De kok gooit zijn eten erop en de klant moet zijn eigen eten bereiden hoe hij wilt. De kok bepaalt de volgorde en de mengelingen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Nieuwere post
Oudere post
Homepage
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Labels
inclusie toegang
(25)
Inclusie Toegang
Ceder Concepts
Bottle Packaging
Action Stolp
Websites
http://athousandgreatideas.wordpress.com/
http://innowiz.be/
http://mocoloco.com/
http://www.betterlivingthroughdesign.com/
http://www.core77.com/
http://www.coroflot.com/
http://www.designboom.com/eng/
http://www.ifdesign.de/
http://www.treehugger.com/
Pieter Engels
Steenokkerzeel, Vlaanderen, Belgium
Mijn volledige profiel tonen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten